Ndrysho kërkimin tuaj
23 shpallje
FOTOGRAFI
Shitet toka 56 Ari Magjistralja Prishtine-Ferizaj

⚠️ Shitet: 56 Ari tokë


Publikuar më May 10, 2022
Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksin Arta “

Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksin Arta “ Shiten trojet në fshatin Bardhosh –...

çmimi  7000€

Publikuar më Mar 26, 2022
Shitet trolli-trojet ne Prishtine Bardhosh

Shitet trualli-trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksi Arta “ Shiten trojet në fshatin...

çmimi  7000€

Publikuar më Jan 23, 2022
Shiten troje në fshatin Bardhosh–Prishtinë “Kompleksi Arta “

Shiten troje në fshatin Bardhosh–Prishtinë “Kompleksi Arta “ Shiten trojet në fshatin Bardhosh...

çmimi  1€

Publikuar më Jan 23, 2022
Ipet me qira placi 45 ari për biznes:

Ipet me qira placi 45 ari për biznes: Ipet me qira placi 45 ari për biznes dhe veprimtari të...

çmimi  1€

Publikuar më Jan 20, 2022
Ipet me qira placi 45 ari për biznes:

Ipet me qira placi 45 ari për biznes: Ipet me qira placi 45 ari për biznes dhe veprimtari të...

çmimi  1€

Publikuar më Jan 20, 2022
Toke ne shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...


Publikuar më Jan 17, 2022
Toke ne shijte

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...

çmimi  1€

Publikuar më Jan 13, 2022
Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë “Kompleksi Arta “

Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë “Kompleksi Arta “ Shiten trojet në fshatin Bardhosh...

çmimi  7000€

Publikuar më Jan 05, 2022
Toke ne shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...


Publikuar më Jan 03, 2022
➡️SHITET trolli prej 3ari

➡️SHITET trolli prej 3ari

çmimi  4000€

Publikuar më Jan 02, 2022

çmimi  7000€

Publikuar më Jan 01, 2022
➡️SHITEN 65ari tokë në fshatin Drelaj, Pjesa e Leqinatit në Rugovë. ➡️Ka qasje në rrugë,si d...

Kodi 050 ➡️SHITEN 65ari tokë në fshatin Drelaj, Pjesa e Leqinatit në Rugovë. ➡️Ka qasje në rrugë,si dhe në...

çmimi  4500€

Publikuar më Jan 01, 2022
Toke ne shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...

çmimi  1€

Publikuar më Dec 31, 2021
Toke ne shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...

çmimi  1€

Publikuar më Dec 23, 2021
Toke me shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...


Publikuar më Dec 22, 2021
Toke ne shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...


Publikuar më Dec 20, 2021
Toke ne shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...

çmimi  1€

Publikuar më Dec 19, 2021
Kodi 201 ➡️SHITEN troje me këste për 36muaj

Kodi 201 ➡️SHITEN troje me këste për 36muaj

çmimi  6000€

Publikuar më Dec 15, 2021
KODI 830

KODI 830

çmimi  25000€

Publikuar më Dec 14, 2021
Kodi 050 ➡️SHITEN 65ari tokë në fshatin Drelaj, Pjesa e Leqinatit në Rugovë. ➡️Ka qasje në ...

Kodi 050 ➡️SHITEN 65ari tokë në fshatin Drelaj, Pjesa e Leqinatit në Rugovë. ➡️Ka qasje në rrugë,si dhe në...

çmimi  4500€

Publikuar më Dec 14, 2021
Toke ne shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...


Publikuar më Nov 20, 2021
Shes 10 ari truall ne Vushtrri

Shes 10 ari truall ne Vushtrri, gjindet ne rrugen " Jeton Terstena". Buze asfaltit dhe me dokumentacion...

çmimi  5500€

Publikuar më Nov 18, 2021