Ndrysho kërkimin tuaj
11 shpallje
FOTOGRAFI
trulli

shes truallin prej 12.8ari ne vresht te vushtrris trulli posedon dokumentacion te rregullt kaa mundesi edhe...

çmimi  3500€

Publikuar më Jun 16, 2022
Shitet placi

Shitet placi prej 750 m2 ne Shtoj tr Ulcinit perball pllazhes madhe Copa cabana me rrym afer shkolles...


Publikuar më Jun 04, 2022
Shitet toka 56 Ari Magjistralja Prishtine-Ferizaj

⚠️ Shitet: 56 Ari tokë


Publikuar më May 10, 2022
Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksin Arta “

Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksin Arta “ Shiten trojet në fshatin Bardhosh –...

çmimi  7000€

Publikuar më Mar 26, 2022
Shitet trolli-trojet ne Prishtine Bardhosh

Shitet trualli-trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë në “Kompleksi Arta “ Shiten trojet në fshatin...

çmimi  7000€

Publikuar më Jan 23, 2022
Shiten troje në fshatin Bardhosh–Prishtinë “Kompleksi Arta “

Shiten troje në fshatin Bardhosh–Prishtinë “Kompleksi Arta “ Shiten trojet në fshatin Bardhosh...

çmimi  1€

Publikuar më Jan 23, 2022
Ipet me qira placi 45 ari për biznes:

Ipet me qira placi 45 ari për biznes: Ipet me qira placi 45 ari për biznes dhe veprimtari të...

çmimi  1€

Publikuar më Jan 20, 2022
Ipet me qira placi 45 ari për biznes:

Ipet me qira placi 45 ari për biznes: Ipet me qira placi 45 ari për biznes dhe veprimtari të...

çmimi  1€

Publikuar më Jan 20, 2022
Toke ne shitje

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...


Publikuar më Jan 17, 2022
Toke ne shijte

RISI RISI SHITET TOKA Hapesira 82 ari Zona kadastrale komunes obiliq ; BABIMOC Me pronar shqiptar dhe me...

çmimi  1€

Publikuar më Jan 13, 2022
Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë “Kompleksi Arta “

Shiten trojet në fshatin Bardhosh–Prishtinë “Kompleksi Arta “ Shiten trojet në fshatin Bardhosh...

çmimi  7000€

Publikuar më Jan 05, 2022